Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας που εδρεύει στη Θήβα

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Καλώς ήλθατε στον ανανεωμένο ιστότοπο του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας που εδρεύει στη Θήβα.
Το τμήμα λειτουργεί από το 2005 και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των υποψηφίων φοιτητών. Παρά το σύντομο διάστημα λειτουργίας του Τμήματος, το εκπαιδευτικό προσωπικό του έχει επιδείξει σημαντικό ερευνητικό έργο με δημοσιεύσεις σε αναγνωρισμένα εθνικά και διεθνή περιοδικά και συμμετοχή σε διεθνείς επιστημονικές ενώσεις και οργανισμούς στον τομέα των Logistics.
Σ' ένα περιβάλλον που αναγνωρίζει και συναισθάνεται τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τις ανάγκες και τα γενικότερα ενδιαφέροντα των φοιτητών, το τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο σπουδών συνδυασμένο αρμονικά με ένα σύνολο πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην...
 ολόπλευρη συγκρότηση άρτιων επιστημόνων και ανθρώπων για την κοινωνία μας.
Η πλοήγηση στις σελίδες του ιστότοπου θα σας βοηθήσει να αποκομίσετε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του Τμήματος, τις προσφερόμενες σπουδές, το δυναμικό, τις παροχές προς τους φοιτητές, τις ακαδημαϊκές και πολιτιστικές δραστηριότητές κ.α.
Φιλοδοξία μας είναι ο νέος ιστότοπος να καταστεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των φοιτητών μας, άλλα και όλων όσων ενδιαφέρονται για τον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Σχόλια