ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ: ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

16-12-2015

«Ο κ. Τσίπρας με δική του ευθύνη μετέτρεψε ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα σε καθαρά ελληνικό», σχολίασε για το μεταναστευτικό ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκη, μετά από συνάντηση που είχε με τους δημάρχους Γλυφάδας, Αλίμου και Ελληνικού – Αργυρούπολης, με αντικείμενο τη μεταφορά και εγκατάσταση μεταναστών σε δημόσιους και δημοτικούς χώρους της Αττικής.

«Η εικόνα που αποκόμισα είναι ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ο κ. Τσίπρας δεν έχουν αίσθηση των επιπτώσεων που προκαλεί η ανεύθυνη πολιτική τους στον τόπο και τους πολίτες», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ

«Μη έχοντας κανένα σχέδιο για τη διαχείριση και αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος, συνεχίζει τους επικίνδυνους αυτοσχεδιασμούς και μετατρέπει το μεταναστευτικό σε κορυφαίο πρόβλημα της χώρας», σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

Ακόμη τόνισε πως «εφαρμόζοντας πιστά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ περί ανοιχτών συνόρων ο κ. Τσίπρας δέχεται καθημερινά ανεξέλεγκτα τις μεταναστευτικές ροές και τις φορτώνει στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να τις διαχειριστούν, χωρίς καμία ενημέρωση, χωρίς σχέδιο, χωρίς χρήματα, χωρίς καμία υποδομή».

Επίσης εξέφρασε τη βαθύτατη ανησυχία μου για την εκτροπή, όπως είπε, της κατάστασης αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε σχέση με τη δημόσια ασφάλεια και υγιεινή.

«Θεωρώ ότι η στάση του κ. Τσίπρα αλλά και των συνεργατών του, εκτός από ανεύθυνη, είναι και εθνικά επικίνδυνη. Για το λόγο αυτό κρούω τον κώδωνα του κινδύνου», επισήμανε ο κ. Πλακιωτάκης.


Πηγή:www.elzoni.gr
0