ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ , ΠΑΝΟΥΣΗΣ , ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ & ΣΦΥΡΑΚΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ '' ΗΜΕΡΙΔΑΣ '' ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ , ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ !!!

1-6-2016


30/5/2016

ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ & ΣΦΥΡΑΚΗΣ


Εισηγητές της ¨Ημερίδας¨ των Χανίων 12/6/16

Οριστικοποιήθηκε το Πρόγραμμα της ¨Ημερίδας¨ που διοργανώνει στα Χανιά (12/6/16) η μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, σε συνεργασία με
αυτοδιοικητικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς της πόλης. Θα τελεστεί υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, με θέμα: «Αναβολικά: Απαξιώνουν τον Αθλητισμό και φθείρουν την Ολυμπιακή Ιδέα».

Συγκεκριμένα, μετά το καλωσόρισμα του μητροπολίτη Κορωνίας και Αποκορώνου κυρίουΔαμασκηνού, και τους χαιρετισμούς που θα απευθύνουν ο υφυπουργός Πολιτισμού και ΑθλητισμούΣταύρος Κοντονής και εκπρόσωποι των προαναφερόμενων φορέων (παρατέθηκαν τα ονόματα των εκπροσώπων τους στο προηγούμενο Δελτίο Τύπου, αναφέρονται δε και στην Πρόσκληση η οποία επισυνάπτεται), θα καταθέσουν τις εξειδικευμένες εισηγήσεις τους οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ
Γιώργος Κατσιμπάρδης, πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, με τίτλο «Γόρδιος Δεσμός για τον Αθλητισμό έχει καταστεί η εμπορευματοποίηση, που ¨γεννάει¨ σκάνδαλα ντόπινγκ».


ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Γιάννης Πανούσης, καθηγητής Εγκληματολογίας και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με τίτλο «Ο πολιτισμός των σπορ σήμερα και ο αθλητισμός του μέλλοντος».

Γιάννης Παπαδογιαννάκης, δικηγόρος, πρώην γενικός γραμματέας Υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με τίτλο «Η νομική αντιμετώπιση του ντόπινγκ στην Ελλάδα και τη διεθνή έννομη τάξη».

Γιάννης Σφυράκης, χειρούργος ορθοπεδικός, επιμελητής Νοσοκομείου Χανίων, μέλος Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδας, επικεφαλής γιατρός της ¨ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, με τίτλο «Οι επιπτώσεις του ντόπινγκ στην υγεία και τη ζωή των αθλητών»

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com


Πηγή:thivanews.blogspot.gr
0